תחילת אזור תוכן מרכזי, לחץ על מקש enter כדי לדלג על אזור תוכן מרכזי

מטבח

מנהל: מר שלומי אוחיון

תיאור כלליהמטבח המרכזי כמפעל מזון אחראי להסעדת המטופל והעובד כאחד.דואג להתאמת ההזנה למצבו של כל מטופל בהתאם להנחיות צוות תזונה קלינית. מערך המזון אחראי על שליחת הארוחות למחלקות האשפוז בתיאום עם מחלקת השינוע ודואג להסעדת הפרסונל בחדר האוכל.

יצירת קשרמנהל מטבח מרכזי - שף שלומי אוחיוןsohaion@tzmc.gov.il  סגנית מנהל מטבח מרכזי - אולגה חננייבokhananaev@tzmc.gov.il 04-6652474 חדר אוכל04-6652422 משרד דיאטנית מטבח04-6652247 מטבח

תחילת בר ניווט משני, לחץ על מקש enter כדי לדלג על בר ניווט משני
סוף בר ניווט משני
סוף אזור תוכן מרכזי
התחלת אזור פוטר, לחץ על מקש enter כדי לדלג על אזור פוטר