מטבח

מנהל: מר שלומי אוחיון


תיאור כללי

המטבח המרכזי כמפעל מזון אחראי להסעדת המטופל והעובד כאחד.
דואג להתאמת ההזנה למצבו של כל מטופל בהתאם להנחיות צוות תזונה קלינית.
מערך המזון אחראי על שליחת הארוחות למחלקות האשפוז בתיאום עם מחלקת השינוע ודואג להסעדת הפרסונל בחדר האוכל.

יצירת קשר
מנהל מטבח מרכזי - שף שלומי אוחיון
[email protected] 

סגנית מנהל מטבח מרכזי - אולגה חננייב
[email protected]
 
04-6652474 חדר אוכל
04-6652422 משרד דיאטנית מטבח
04-6652247 מטבח