גלית מגריל, מנהלת היחידה לתזונה קלינית במרכז הרפואי פדה-פוריה פתחה את פעילות שבוע התזונה השני " אין דיאטה אחת נכונה שמתאימה לכולם, תזונה מותאמת באופן אישי, היא הדרך הנכונה והשפויה בכדי לרזות, להשמין או סתם לשמור על הגזרה, ובעיקר על הבריאות... תזונה בריאה, מסייעת במניעת מחלות כרוניות רבות ואף תומכת בטיפול בהם. הקפדה על תזונה בריאה מסייעת בשיפור איכות החיים..."
במפגש ארוחת בוקר חגיגי שהתקיים ב6.6.21 , לציון שבוע התזונה והתזונאיות, חברי הנהלת המרכז הרפואי ציינו את החשיבות הגדולה של הפעילות היומיומית של 12 הדיאטניות ביחידת התזונה הקלינית.
ד"ר ארז און, מנהל המרכז הרפואי פתח, "באנו להודות לכן הדיאטניות על העבודה המאתגרת לקידום בריאותם של המטופלים והעובדים שלנו. ההשמנה הפכה למגיפה בישראל ובאזור שלנו בפרט . חשוב שנהיה פעילים בהגברת המודעות לנושא התזונה כחלק מתהליך ההחלמה , כמרכיב משמעותי במניעת מחלות , ולכן הדיאטניות תפקיד חשוב במהפך הזה בנושא התזונה ומשמעותה".
ד"ר מאיר רוח, עוזר רפואי למנהל המרכז הרפואי, הוסיף, "לשמחתנו בשנים האחרונות מערך התזונה במרכז הרפואי מקבל את המקום הראוי לו בתוך המחלקות והצוות עובד כתף אל כתף עם הדיאטניות. בנוסף הקמנו מספר צוותים רב מקצועיים שבהן יש לדיאטניות מקום חשוב. אנחנו רואים איך מקצוע התזונאית תופס את מקומו הנכון בתוך מערך הטיפול בביה"ח ובקהילה".
במהלך שבוע התזונה התקיימו פעילויות מגוונות לצוות המרכז הרפואי כמו מפגשי ייעוץ תזונתי וקמפיין לעידוד שתיית מים.